De Kakatoe

Afgelopen week leek het wel een feestweek op de Kakatoe. We kregen goed nieuws, we hadden een jarige, onze stagiaire had een heerlijke Antilliaanse maaltijd gemaakt, onze VO’ers hadden een dagje vrij en zondagavond hebben we het schooljaar officieel geopend met een heerlijk buffet van onze kok en ook nog een cadeautje voor alle ouders.

Onze jarige heeft heerlijk ontbijt op bed gehad en na het zelf gekookte Antilliaanse avondeten, getrakteerd op een echte ijstaart, dat was smullen.

Donderdag hadden onze VO’ers allemaal vrij. Dat was een goede reden om op woensdagavond met elkaar naar de film te gaan. Een lieve oma heeft ze gebracht en weer opgehaald en ze hebben genoten van de film.

Zondag hadden we onze start dag, de officiële opening van het nieuwe schooljaar. Dit keer met een extra feestelijk tintje. De nieuwe Prinsenvaartvlag werd onthuld en alle ouders kregen een mooi doosje mee met daarin een nieuwe vlag.

Het was een heerlijke weeek.

We wensen iedereen een fijne, rustige en gezellige week toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *