De Erks

Al weer een weekje om, nog maar een week en dan is er herfstvakantie.

Afgelopen week is heel wat gebeurd in de Erks. Dinsdag hebben we heerlijk gesmuld van zelfgemaakte pizza’s.

Woensdag stond in het teken van de stagiaires. De middag was voor de kinderen van de lager school om kennis te maken met de stagiaires. ’s Avond hadden ze een speed date georganiseerd. De jongeren mochten alles vragen wat ze wilde aan de stagiaires en natuurlijk ook anders om.

We hebben te horen gekregen dat door de reorganisatie juf Joyce naar een ander groep moet. Dat is balen en zeker dat we haar al naar de herfstvakantie moeten gaan missen. Dus we gaan extra genieten van deze laatste week van juf Joyce. Een lichtpuntje is dat wij het menu hebben bedacht deze week. Dus dat wordt wel smullen deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *