De Snep

Deze week hebben de kinderen veel binnen gespeeld, dit omdat het erg slecht weer was, veel regen en heel erg koud. De herfst heeft zijn intreden gedaan. Maar voor de kinderen is dat geen probleem, er zijn binnen genoeg leuke dingen te doen. Zo hebben ze veel met de lego gespeeld. Ook hebben ze met kinderen uit andere groepen “Nachtwacht” gedaan, erg spannend in het donker.

Woensdag hadden de nieuwe stagiaires een leuke kennismaking activiteit georganiseerd. Hier werden allerlei spelletjes gedaan, om de stagiaires beter te leren kennen. De VOers hebben samen met de stagiaires een leuke film gekeken. Alle kinderen kennen de stagiaires nu een beetje beter, maar nog een heel jaar te gaan, om ze beter te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *