’t Kempke

We hebben een leuke week gehad bij het Kempke.

Op woensdag was er een activiteit vanuit het jeugdhonk georganiseerd, namelijk een ruiltocht. De bedoeling was om met een appel te beginnen en daarmee langs de deuren te gaan en te ruilen voor iets anders.

Na een rondje door de buurt en een aantal ruilmomenten kwamen de kinderen terug met een tosti apparaat en een ovenschaal! Hele goede ruil dus J Deze spullen zijn voor het jeugdhonk.

Verder hebben de Pieten woensdagavond stiekem pepernoten door het raam naar binnen gegooid. Dat was smullen. Het Sinterklaasfeest komt steeds dichterbij, en iedereen is bezig met cadeautjes uitzoeken en gedichten schrijven. Spannend.

We gaan er weer een leuke week van maken. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *