De Kakatoe

Wat was het een spannende week. We hebben de verjaardag gevierd van een van onze VO’ers met wat lekkers te drinken en mini pizzaatjes, dat was smullen.

En op woensdag was het zover………de Sint zou komen. Maar eerst moesten een aantal kinderen naar het bos om een schat voor de Sint te zoeken. Nou, dat hebben ze gedaan, na een zoektocht door het bos en een aantal opdrachten kwamen ze moe maar voldaan terug met de schat voor de Sint.

Daarna heeft iedereen lekker gegeten en zijn de Kakatoe kids begonnen met Sinterklaasavond. We zijn gestart met Twister, iedereen zat in de knoop maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. En toen, ineens…………werd er op de deur geklopt en kwam de Sint met zijn Pieten binnen. Wat heeft iedereen hard gezongen.

Sinterklaas had over iedereen wel wat te zeggen en sommige kinderen mochten een liedje zingen. Toen de Sint weer naar een ander adresje ging hebben we allemaal onze cadeautjes gekregen. Die stonden al de hele middag en avond bij de schoorsteen op ons te wachten. Iedereen was helemaal blij met zijn of haar presentjes.

Nu is Sinterklaas weer naar huis en gaan we ons voorbereiden op de kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *