De Snep

Het was de afgelopen week een van vol verwachting  klopt ons hart. Voor de jongste was het een spannende week . Zeker toen ze woensdag naar het bos moesten om de witte wieven stenen te kunnen vinden voor de Sint. Dus ze waren apen trots dat ze “s avonds hoogst persoonlijk deze aan de sint konden geven. Ook was iedereen heel blij met de cadeautjes die ze van de Sint gekregen hadden. Voor de jongeren was het ook spannend omdat ze via een spel aan hun cadeautjes moesten komen. En dan kon het zijn dat  je het ene moment een berg pakjes voor je had en op het andere moment maar met een pakje voor je zat. Maar dat maakte allemaal niet uit om het plezier van dit spel de boventoon vierde.

En nu gaan we de komende week hard aan de slag om de groep in de kerstsfeer te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *