De Snep

Afgelopen week heeft alles een beetje in het teken gestaan van de Kerst. Zo  hebben de kinderen gezellig geknutseld aan een kerstcadeautje voor de ouders en hebben ze de boom opgetuigd  en de groep  versierd.

Zondags zijn we met de  groep  en ouders gaan tafel barbecueën. Dit was heel lekker, maar bij sommige duurde het wat te lang voor de BBQ op temperatuur kwam. Toen we in de groep kwamen stond daar een grote verrassing voor de kinderen. Ze hebben n.l. 5 skelters gekregen van de ouderkommissie.  Iedereen wilde dus meteen naar buiten en ermee spelen. Omdat iedereen even enthousiast was en wilde skelteren gaf dit wat wrijving omdat je dan toch moet wachten tot het je beurt is. Later hebben de kinderen hun presentje aan de ouders gegeven die er heel blij mee waren.

Komende week zijn de kinderen nog druk met de voordracht op  school en de vo ers hebben hun proefwerk week. En dan is het tijd voor vakantie. Wij (kinderen en groepsleiding)  wensen iedereen prettige kerstdagen toe en een schitterende jaarwisseling en een Gelukkig 2016 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *