De Kakatoe

Na een weekje uitrusten van het geweldige carnavalsfeest op het internaat zijn we weer begonnen.

Het carnavalsfeest was een enorm succes. Het thema was de Olympische Spelen en alle groepen hadden een mooi optreden verzorgd. De aula was schitterend versierd en de DJ speelde weer heerlijke muziek. Natuurlijk hadden we ook een  echte Prins en Prinses Carnaval. Ze liepen voorop in de polonaise en waren echte gangmakers.

Op vrijdag werd op de Basisscholen ook nog een feestje gevierd en onze Prins en Prinses mochten ook daar in vol ornaat naar toe. Ze hebben “De Prinsenvaart” goed vertegenwoordigt! En nu op naar het voorjaar met, hopelijk, veel zon zodat iedereen weer lekker veel buiten kan spelen.

We wensen iedereen een fijne week toe,

Alle Kakatoe kids en het Kakatoe team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *