De Snep

We hebben met z’n allen uitbundig carnaval gevierd. We hadden dit jaar het thema Olympische Spelen. Waarbij  iedere groep een land moest vertegenwoordigen. De Snep had als land China toegewezen gekregen.

Iedereen is druk bezig geweest met het maken van vlaggen en we hadden zowaar een draak gemaakt, die de kinderen ook hebben geschilderd. Ook op het raam was door een van de kinderen een mooie draak geschilderd.

Alle groepen hadden ook een voordracht gedaan over het land dat zij hadden. De kinderen van de Snep hadden een  traditionele drakendans gedaan waar ook nog veel rook bij aanwezig was. De kinderen van het LO hebben vrijdags op school het hele feest nog eens dunnetjes over gedaan.  Vandaag is iedereen weer terug van vakantie waarin ze goed hebben kunnen rusten na al het feestgedruis. En gaan we weer met frisse moed de komende periode tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *