De Erks: Nationaal Kamp Hattem

Het is elk jaar weer bal we gaan op kamp. Er worden mooie dingen geknutseld en gemaakt en alles wat we maken komt ook echt daar te staan of te hangen. Er word niets vergeten, maar het is elk jaar een ander thema vorig jaar was dat Schotland en dit jaar was dat: Hattamabad in oosterse sferen. Op maandag gingen we de Duizend en een Sterrentocht waarbij ons groepje genaamd: Oosterse Kamelenkwijl een beetje was verdwaald. Maar dat ter zijde was het toch een leuke dag. Dinsdag hebben we een lussentocht gedaan. En woensdag zijn we naar de Leemcule geweest, daar hebben we een handelsspel gedaan. Donderdag hebben we een sportdag gehad waarbij we verschillende sporten hebben gedaan. En vrijdag werden er prijzen uitgereikt, een daarvan is Het Ornament die hebben wij gewonnen. Groepje 17 Oosterse Kamelenkwijl heeft deze trofee gewonnen. En dan s”  middags was het tijd om te gaan, je zegt je vrienden die je in die twee jaar hebt gekregen gedag met tranen in je ogen. Maar het is toch tijd om naar huis te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *