De groepen van De Prinsenvaart

Afgelopen woensdag avond waren er alleen nog maar VO’ers op het internaat. De basisscholen hadden studiedagen, dus alle LO’ers werden ’s middags opgehaald. Omdat de kok een dagje “vrij” had werd er besloten om met de groepen samen frietjes te halen en gezamenlijk buiten op te eten. Dit was erg gezellig en het smaakte prima. Voor de avond was er door de Erks al een kleine activiteit opgezet. Om 19 uur verzamelden enkele VO’ers, stagiaires en leiding zich in de Erks voor een digitale quiz. Vragen variërend van een vlag herkennen tot de intro van een liedje herkennen, resulteerden uiteindelijk in 3 prijswinnaars. Deze 3 hebben een klein prijsje in ontvangst mogen nemen.  Al met al een geslaagde VO avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *