Snep

We hebben weer een leuke,  maar drukke week achter de rug. Woensdag hebben de kinderen van de lagere school een activiteit gehad, georganiseerd door onze stagiaire.  In het Breerpark hebben ze allerlei spelletjes gedaan. De kinderen hebben zich goed geamuseerd.

Donderdag hebben de kinderen van groep 3 tot en met groep 7 schoolreisje gehad. De jongsten zijn naar een speeltuin geweest, de bovenbouw naar een subtropisch zwembad. Moe maar heel enthousiast kwamen ze terug.

Daarna hebben we nog het afscheid gevierd van onze oudste VO-er, hij heeft examen gedaan en nu gaat hij genieten van een welverdiende vakantie.  Na de vakantie, begint hij aan een nieuwe opleiding en gaat hij naar de BZW. Vanaf hier wensen we hem daar een hele leuke tijd. Samen hebben we pizza gegeten, daarna allerlei leuke spelletjes, waarbij alle kinderen moesten strijden tegen de oudste. Natuurlijk verloor hij alle spelletjes, zodat de kinderen hem van alles mochten aantrekken en omhangen.

Nu staat er een nieuwe week voor de deur, met hopelijk moor weer, zodat er lekker buiten gespeeld kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *