BZW

De afgelopen weken waren druk: jongeren die weggaan en afscheid nemen, intake van nieuwe BZW-ers en de uitslagen van de eindexamens die kwamen. Helaas heeft een van onze jongeren het eindexamen niet gehaald dit jaar, dit is natuurlijk voor diegene een enorme teleurstelling. We zijn druk bezig geweest om te kijken wat ze dan volgend jaar gaat doen en …… hebben er alle vertrouwen in dat ze gewoon volgend jaar het VWO diploma gaat behalen, heel veel succes!! De andere jongere die examen heeft gedaan is geslaagd; nogmaals van harte proficiat en we wensen je heel veel geluk met je studie!

We hebben ook een groepsactiviteit gedaan voor het einde van het schooljaar en als afscheid van iedereen die BZW gaat verlaten: we zijn gaan karten en dit was leuk, spannend (wie gaat er winnen?!) en gezellig.

Ook al beseffen jongeren het vaak niet tot het echte afscheid daar is, het is best vreemd om weg te gaan uit een omgeving die heel wat jaar een belangrijk onderdeel is van je leven. Natuurlijk betekent uit het oog niet uit het hart en als het nodig is, kunnen jongeren altijd even contact opnemen, maar écht alleen wonen is wel een volgende grote stap. Belangrijk dus om daar ook samen bij stil te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *