De Erks

Drukke week gehad activiteit van de statigeres .Was erg leuk zand badjes met water de kinderen vonden het geweldeig. Rondom dit spektakel werden er nog spellen gedaan. Met water ballonnen bekertjes met water en verder touwtje springen en voetbal. Afsluiting was een BBQ .Dit alles was op woensdag. Donderdag was het afscheid van Marco Ferdinand en Juf Renske. De activiteit werd gedaan in de Bloemendaal. Er waren een aantal kamers ingericht waar je de oplossingen moest uitzoeken .  De oplossing was een telefoonnummer van Juf Ingrid dat moest je bellen. Het was niet makkelijk. Marco en Ferdinand hebben ieder nog een fotoboek gehad van hun tijd in de Erks. En een overlevingspakketje voor in de BZW.  Nog 2 weekjes en dan heeft iedereen zijn welverdiende vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *