’t Kempke

Deze week hebben we het afscheidsfeest van onze stagiaire en de kinderen die naar BZW en/of thuis verhuizen  gevierd. A minute to win it  was de spelvorm die tot op het laatst erg spannend was. Daarna met zijn allen samen gegeten buitenshuis. Vervolgens de matrassen en slaapspullen naar beneden verhuist. Dit was vooral voor de jongsten een belevenis op zich. ’s Morgens iedereen kleine oogjes maar een gezellige avond/nacht gehad. Met zijn allen opgeruimd en dan de laatste loodjes van de proefwerkweek voor sommigen nog voor de kiezen.

Komende week zal vooral een week van opruimen en de laatste schooldagen zijn. wij als Kempke wensen iederren een fijne vakantie toe en hopen jullie in september weer gezond en wel terug te zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *