De Kakatoe

De tweede week zit er alweer op. Zo langzaam maar zeker begint iedereen weer te wennen aan de nieuwe klassen en voor sommige zelfs de nieuwe school. Het was een warme week met veel watergevechten en een feestelijk eind.

Vanwege het warme weer en een gesloten zwembad zijn er heel wat emmers water leeggegooid. We hebben bergen handdoeken gewassen maar het was wel heerlijk verkoelend en ontzettend gezellig.

Op vrijdag hadden we een jarige en zoals gebruikelijk op de Kakatoe werd hij ’s morgens wakker gezongen en kreeg hij een heerlijk ontbijt op bed.

En op zondag hadden we het grote feest vanwege het 100 jarig bestaan van Meander. We zijn met alle kinderen, ouders, medewerkers en gezinnen van medewerkers naar Toverland geweest. Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd en we hebben allemaal heerlijk gegeten. Het was een dag van achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens, klimmen, heksen en plezier maken. Wat een mooi cadeau voor ons allemaal.

We wensen iedereen een fijne en veilige week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *