De Snep

Vorige week hadden de stagiaires een leuke Halloween activiteit georganiseerd. De LO kinderen hebben allerlei spelletjes gedaan, de VO ers zijn gaan griezelen in een leegstaande groep. Er waren er een aantal bij, die het echt heel eng hadden gevonden, ze durfden zelfs niet naar boven te gaan en wilde een lampje aan op de slaapkamer. Maar ondanks dat hebben ze allemaal heel erg genoten.

Deze week hebben de kinderen veel binnen gespeeld, want buiten was het echt herfst. Het oude matras is weer naar beneden gehaald, waarop allerlei kunsten werden vertoond. Ook hadden we nog een jarige deze week, ze is door de hele groep ’s morgens wakker gezongen. De komende week besteden we hier nog aandacht aan, met een stukje vlaai erbij.

De kinderen zijn weer vol van het komende bezoek van de Sint, het Sintjournaal hebben we natuurlijk ook weer bekeken. We kijken dus ook al naar de intocht aanstaande zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *