De Kakatoe

Wij hebben het Sinterklaasfeest uitbundig gevierd. We hebben voor het bezoek van de Sint en zijn Pieten onze cadeautjes al ontvangen en met veel plezier uitgepakt. Daarna kregen wij het hoge bezoek en ook dit jaar wist Sint weer over ieder kind iets te vertellen.

Na het hoge bezoek zijn wij gestart met het grote wissel dobbelspel. Alle kinderen van de groep hebben hier aan mee gedaan en hebben veel plezier gehad.

Ja, en als de Sint verdwijnt, mogen de kerstspullen weer tevoorschijn komen en kan de groep weer omgetoverd worden naar een ruimte vol met lichtjes, een boom en allerlei versieringen.

Wij hebben van Sinterklaas twee pizzarettes gekregen en gaan komende week met de hele groep ons eigen Kerstpizza diner verzorgen. De kinderen en de leiding mogen hun feestkleding aan en we gaan de groep omtoveren naar een echt restaurant. Volgende keer sturen wij vast ook de foto’s mee van ons diner.

Komende Zondag hebben we dan ook nog de kerstviering voor alle kinderen, ouders en leiding van het internaat, de kerstvieringen op school komen er nog aan en als dat allemaal gevierd is…….hebben we alweer kerstvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *