Snep

Hallo iedereen,

Hier weer een stukje van de snep. De vakantie ligt al weer een paar weken achter ons. We zijn ons nu aan het voorbereiden op de carnaval. De groep kleurt al rood, geel en groen. Tijdens de carnavalsviering op het internaat, wordt er een Limburgs liedjesconcours gehouden. Dit valt niet mee, want we hebben geen Limburgse kinderen in de groep. Gelukkig hebben we YouTube, dus we kunnen gaan oefenen. Dit zullen we de komende weken ook gaan doen.

De VO’ers hebben de komende week een 40-minuten-lesrooster, dus zijn al lekker op tijd terug in de groep.
De LO kinderen hebben allemaal aanstaande woensdag voorleesontbijt op school, gezellig met je
boterhammetje luisteren naar een spannend verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *