BZW

Op woensdag 25 januari hebben we onze groepsactiviteit gedaan. We begonnen met het eten bij Atlantis, hier kan iedereen zelf pakken wat je wilt hebben: pizza, lasagne, een wokgerecht, alles was mogelijk. Ook over de toetjes hoefden we niet te klagen. Toen iedereen (meer dan) genoeg gegeten had, zijn we weer in de bus gestapt op weg naar Swalmen om te gaan karten. De meesten hebben twee heats gekart en na de heats hebben we nog nagepraat over wie wie ingehaald had, wie er per ongeluk spinde, snelste rondetijden enzovoort, onder het genot van nog wat te drinken. Als u naar de foto’s kijkt, ziet u wellicht wat vreemde namen; ook dit zorgde voor heel wat hilariteit. Vooraf keek iedereen al uit naar deze avond en na afloop konden we concluderen dat het gezellig, lekker en leuk is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *