Nieuwe locatiemanager


Beste ouders(verzorgers), medewerkers en kinderen. Maandag 3 april ben ik gestart als locatiemanager in Maasbracht bij schippersinternaat de Prinsenvaart, Prokino kinderopvang en jeugdzorg. Een leuke functie met veel uitdaging. Vorige week heb ik een eerste kennismaking gehad, wat een goed gevoel heeft gegeven. De komende weken zal ik me verder oriĆ«nteren en uiteraard ook meer kinderen en ouders gaan zien. Even iets over mezelf; Ik ben John, 53 jaar, woon sinds eind januari in Linne. Woon inmiddels ruim 5 jaar in Limburg, kom oorspronkelijk uit Olst in Overijssel. Van oorsprong ben ik verpleegkundige; heb bijna 25 jaar in het ziekenhuis in Zutphen gewerkt, eerst als verpleegkundige, later als afdelingshoofd. Aansluitend 10 jaar als manager binnen de ouderenzorg gewerkt en sinds ruim 8 jaar als manager binnen de kinderopvang, waarbij de laatste 4.5 jaar in Roermond. Deze functie sluit goed aan op mijn ervaringen binnen zorg en welzijn. Ik heb er veel zin in met ieder iets ‘moois’ van te maken, waarbij we samen het Schippersinternaat en de kinderopvang/zorg in Maasbracht nog beter op de kaart zullen gaan zetten. We gaan elkaar zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *