Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf “eigenweisje” en buitenschoolse opvang Pienter zijn onderdeel van stichting Prokino. Prokino is een organisatie voor kinderen, jongeren en hun familie. Zij beheert meer dan honderd locaties voor kinderdagverblijven, BSO, peuterspeelzalen en zorg. U vindt onze locaties door heel Nederland.

Prokino staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Wij hebben een maatschappelijke doelstelling: het bevorderen van de ontwikkeling van 0- tot 23-jarigen. Onze belangrijkste taak is het bieden van kwalitatief goede dienstverlening. Daaronder verstaan wij dat we voor kinderen een emotioneel veilige en vertrouwde omgeving creëren, dat we ze helpen normen en waarden eigen te maken en dat we hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen bevorderen, zodat ze vanuit een veilige basis de wereld om zich heen gaan ontdekken.

Een dag bij “eigenweisje”

Op onze opvang valt genoeg te doen. Er is ruimte om vrij te spelen en we bieden de kinderen groepsactiviteiten aan. De dagen verlopen bij “eigenweisje” volgens een vast dagritme: we eten, slapen en spelen op vaste momenten. Structuur in de dag geeft kinderen tenslotte houvast en herkenning en daarmee een gevoel van veiligheid. Voor de baby’s geldt dat we hen volgen in het ritme zoals ze dat van thuis gewend zijn.

Buitenschoolse opvang Pienter

Omdat we kleinschalig werken, is er tijd en aandacht voor ieder kind. Gaat uw kind in Maasbracht naar school? Dan zorgen wij dat uw kind gebracht of opgehaald wordt. Onze buitenschoolse opvang is gehuisvest in de nieuwe Brede School. We profiteren van alle voordelen die deze locatie biedt.

Binnen beschikken we over een eigen lichte ruimte. Knutselmateriaal, boeken en spelletjes zijn volop aanwezig. Kinderen kunnen vrij spelen of kiezen voor een door de medewerkers georganiseerde activiteit. Bij Pienter zal uw kind zich niet vervelen.

Peutergroep “beide-handjes” – 2 tot 4 jarigen

Wij bieden een peuterprogramma aan voor peuters van 2 tot 4 jaar. Wij werken met het peuterprogramma Uk en Puk. De peutergroep heeft haar eigen plekje in ons kinderdagcentrum. Wilt u meer informatie over dagen, tijden, kosten e.d. dan kunt u contact opnemen met 0475-760200 of 06-10580364 of stuur een email naar k.boes@prokino.nl

Contact: Kelley Beckers-Boes
Telefoon: 0475-760200
Mobiel: 06-10580364
E-mail: k.boes@prokino.nl of team-eigenweisje@prokino.nl